X

ondernemers

PIT® coaching

Coaching voor MKB-ondernemers

De PIT® academie heeft voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf een coachtraject ontwikkeld. Het traject is bedoeld voor ondernemers die meer uit zichzelf en hun bedrijf willen halen en resultaatgericht willen werken. Het traject duurt negen maanden en bestaat uit tien coachgesprekken.

Na afronding van het coachtraject heb je je resultaten bereikt, bezit je meer Persoonlijke Kracht (zelfinzicht, zelfsturing en zelfvertrouwen) en heb je een netwerk van supporters opgebouwd die je desgewenst ondersteunen.

Traject

Het coachtraject bestaat uit tien gesprekken en heeft een duidelijke structuur. Hierdoor weet je als ondernemer voordat je aan het traject begint precies waar je aan toe bent en welke investering het coachtraject van jou vraagt.

In de eerste drie maanden van het traject voer je gesprekken met je PIT® coach. De gesprekken duren ongeveer twee tot drie uur en vinden iedere twee weken plaats. Bij de start van het traject kijken we samen naar wat er speelt in je onderneming, welke mogelijkheden je signaleert en welke verbeterslagen je wilt doorvoeren. Daarbij wordt aandacht besteed aan verschillende (communicatie)modellen en ondernemersvaardigheden, zoals het (bij)sturen op managementinformatie en het omgaan met mensen. Vervolgens stel je je zakelijke en persoonlijke doelen vast. Ook sta je stil bij je veranderenergie en je gewenste toekomst. Ten slotte stel je een plan op waarin je concreet aangeeft welke keuzes je maakt en wat je wilt veranderen.

In het tweede deel van het traject staan de acties centraal. Je brengt je nieuwe inzichten en vaardigheden in de praktijk. Je PIT® coach ondersteunt je daarbij door helder te spiegelen, een activerende werkwijze en een positieve benadering. Tegelijkertijd pas je zelf de coachvaardigheden toe op je medewerkers. Dit tweede deel duurt zes maanden.

Resultaat

Het resultaat telt. Je hebt de voorgenomen resultaten behaald. Je staat in de doe-stand en doet de goede dingen goed. Verder ben je succesvol en blij, waardoor je meer energie krijgt om anderen te inspireren en met minder energie meer bereikt.

Kosten

De kosten bedragen € 4.800,- exclusief BTW en reiskosten van de PIT® coach.

Contact?

Bel Rien de Greef via +31654763696 of stuur een mail naar pit@pitacademie.nl

Ervaringen

Ervaringen met Rien de Greef en de PIT® academie?