X

Over de PIT academie

Over de PIT® academie

Rien de Greef richtte in 1998 de PIT® academie (voorheen Metanoia en Human Projects) op, een adviesbureau voor coaching, opleiding en training. De opleidingen en coachtrajecten van de PIT® academie zijn samen met Dré Kloks bedacht en ontwikkeld. Rien de Greef is opgeleid als docent techniek en psycholoog en heeft ruime ervaring in het begeleiden van zowel groepen als individuen bij veranderingstrajecten. Daarbij ligt de focus op gedragsverandering en het aanspreken van de innerlijke motivatie.

Om een indruk te geven van de ervaringen met Rien de Greef, onderstaand een aantal reacties:

Kees Hermes

“Mijn eerste ontmoeting met Rien vergeet ik niet. Zijn uitleg en demonstratie van de PIT coach methode raakte mij meteen. Later ben ik gecoacht door Rien. Ik heb dat (en ervaar dat nog steeds) als zeer waardevol. Samen met Rien ga je voor echte verandering en behaal je de gestelde doelen. Of dat nou prive of zakelijk is. Wil je sparren met iemand die 'helder spiegelt', die aanzet tot actie en die een positieve benadering heeft, dan is Rien de man".

O+ Organisatieadvies

Sylvia Roosen-van Driel

“Rien is hét voorbeeld van PIT, het coachgedachtegoed dat hij samen met collega's heeft ontwikkeld en uitoefent. Prettig om te spiegelen, de harde kern niet uit de weg gaand, confronterend en faciliterend. Kortom een coach die je aan het werk zet. Niet alleen op het moment van coachting zelf. Ik ervaar coaching door Rien als een cadeau dat zowel zakelijk als privé bruikbaar is!”

Ronald de Bruijn

“Ik heb nooit kunnen vermoeden hoeveel impact een coach op mij zou kunnen hebben. Een personal coach als Rien gun ik iedereen. Zou iedereen zichzelf moeten willen gunnen! Rien's unieke aanpak is dat hij ervan uitgaat, dat je - als in een pit van een perzik - alle kwaliteiten, kiemkracht, talenten en potenties die je nodig hebt om succesvol te zijn, al in je hebt. Met een vlijmscherpe focus en een sterke intuïtie helpt Rien je op weg naar je kern, je eigen kracht. Eenmaal 'ontbloot' is de weg naar zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfverwezenlijking een rechte lijn. Naar succes ook trouwens. Met Rien ga je leven, en ondernemen op vol vermogen. Rien de Greef: van harte aanbevolen. En een bijzondere vent ook nog. Welke coach heeft minstens 160 whisky's in z'n kast?” Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit.

De Bruijn en Maasdam Marketing en Sales Consultancy

Lisette Immink

“Ik heb Rien leren kennen als een integer en toegewijd persoon die de tijd neemt en met volledige aandacht voor jou, het gesprek aangaat. Wat hij in zijn PIT methode aangeeft is niet iets dat hij 'praktiseert'; hij 'IS' het. En dat maakt dat hij op een hele natuurlijke manier inspireert en spiegelt, helder is en doelgericht. En bovenal is het een heel plezierig en wijs mens voor wie ik veel respect heb. Ik kan je een ontmoeting met Rien van harte aanbevelen.” Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit

Perpetuum

Edwin Zeelenberg

“Rien als coach...ontdek het zelf... Vanaf de eerste sessie al resultaat doordat Rien gelijk weet/haarfijn aanvoelt waar de belangrijkste groeipunten zitten en deze kan stimuleren door concrete adviezen. Ik kan Rien werkelijk voor 100% aanbevelen!” Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

Fortunique

Sylvie van der Haar

“Rien is een fantastische coach die mensen weet te raken vanaf het eerste moment. Het gaat bij hem altijd ergens over. Hij stelt met oprechte belangstelling verdiepende vragen, zodat hij in no-time bij de kern komt. Als het nodig is, schuwt hij de confrontatie niet, maar hij blijft altijd respectvol. Hij is de verpersoonlijking van zijn eigen PIT: hij houdt je een heldere spiegel voor, hij zorgt ervoor dat je in de actie komt en heeft altijd een positieve kijk op zaken. Hij heeft mij in laten zien dat in iedere gebeurtenis een kans schuilt om te leren. Rien blijft zich verwonderen over de kansen die het leven biedt, en kan daar oprecht van genieten. Voor mij is Rien een geweldige inspirator, iemand die geen genoegen neemt met oppervlakkigheden en die je kan laten 'vliegen'. Ik beschouw het als een voorrecht om Rien te kennen en met hem samen te werken.”

Instantes Bureau voor coaching en advies

Brigitte Gerringa

"Rien is een prettige coach die je op een plezierige manier tot grote hoogten brengt. Die je helpt om zelf stappen te zetten en te groeien als persoon en als bedrijf. Transparante coaching gericht op het hier en nu en de toekomst.”

Intermit Arbo, Verzuim en Reïntegratie

Leon Suijkerbuijk

“Met beide benen op de grond heb ik samen met Rien een prachtige ontdekkingsreis gemaakt naar mijn passie. Dit was een moeilijke reis met veel hindernissen, en met een goede gids kom je toch op de mooiste plekken uit! Voor wie een dergelijke reis wil maken, Rien is je gids!” Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Hoge integriteit, Creatief

Inofec Kantoormeubelen

Contact?

Bel Rien de Greef via +31654763696 of stuur een mail naar pit@pitacademie.nl

Ervaringen

Ervaringen met Rien de Greef en de PIT® academie?